Total: NOK 0,00
Herav mva.: NOK 0,00
-

×
Antall:
+
NOK

Hydroscand

Vi er forhandler av Hydroscand, og bruker slangepresse fra samme leverandør. 

Om Hydroscand

På slutten av 60-tallet gikk Hydroscand fra en spennende idé til oppstarten av en liten bedrift. Den lille bedriften har over noen tiår vokst og kan i dag bli sett i 18 land på verdensbasis.

Hydroscand er i dag over 1000 ansatte på mer enn 170 avdelinger og omsetter for mer enn 185 mill. Euro. Hydroscand er markedsleder i sin bransje i Europa. Vår grunnleggende idé fortsetter: å være der hvor kunden er.

Hydroscands historie

Hydroscand ble grunnlagt i Stockholm i 1969. Bedriften ekspanderte hurtig og etter bare to år ble det nødvendig å flytte til større lokaler. Nesten 40 år senere og for femte gang var det på tide å flytte igjen, denne gang til det nåværende hovedkontor i Sköndal utenfor Stockholm. Utbyggingen av avdelinger begynte i midten av 70-årene med en avdeling i Linköping. I begynnelsen av 80-årene tok denne utbygging stor fart, i dag finnes det over 50 avdelinger i Sverige.

Forretningsidé

Hydroscand skal montere og distribuere slanger og ledningskomponenter i en desentralisert kundenær organisasjon.

Visjon

Vi skal være markedsledende og kundens førstevalg som leverandør av slanger og ledningskomponenter.

Strategi

Kunden er den viktigste faktor i vår virksomhet. Ingen kunder – ingen virksomhet. Hydroscand skal fokusere på kundens behov og å skape varige relasjoner. Hydroscand skal være en attraktiv samarbeidspartner for kunder og leverandører. Kvalitet skal være et gjennomgående tema for våre produkter, tjenester og medarbeidere. Hydroscand skal være en positiv bidragsyter i lokalmiljøet.

Se katalogen til Hydroscand her

Hako Maskin AS Hensmoen Industriområde 3503 Hønefoss Tlf. 32 13 18 00 - Foretaksregisteret 945571640
Produsert av 24Nettbutikk © 2002 - 2021